Co vás zajímá?

Kdo se moc ptá, moc se dozví. A k naší radosti se nás zákaznice v uplynulých měsících ptaly hodně. Co je nejvíce zajímalo?

1. Proč Kašmírový svět nenabízí také nové svetry? 

Kašmír je přírodní surovina, která je k mání v limitovaném množství. Filozofií našeho prodeje je dávat druhou šanci výběrovým použitým svetrům a dalšímu kašmírovému oblečení, které nese jména ověřených značek a nabízí vysoce kvalitní materiál (100% kašmír). Svetry jsou u nás velice pečlivě ošetřené, kvalitně vyprané a několikrát zkontrolované. Dostanou se k vám v perfektním stavu a potěší vás na dlouhou dobu.

2. Líbí se mi u vás svetr, ale není v mé velikosti, mohla bych si ho objednat?

V Kašmírovém světě vám záměrně připravujeme unikátní kusy pouze v jedné velikosti. Nestane se vám tedy, že ve vámi objeveném kašmírovém pokladu potkáte kolegyni nebo kamarádku.

3. Nejsou svetry příliš nošením opotřebované?

Kašmír je luxusní materiál, který nošením neztrácí na své kráse. Kašmír je pevný, pružný a dlouhověký materiál. V našem obchodě naleznete kašmírové svetry v různých cenových relacích, které zohledňují jejich vzhled, nicméně i ty nejlevnější kašmírové svetry jsou velice dobrém stavu. Základní filozofií naší značky je stoprocentní důvěryhodnost - u každého produktu vždy uvádíme jeho kompletní popis.

4. Jak často najdu v Kašmírovém světě nové zboží?

V průběhu každého týdne přidáváme do nabídky průměrně pět produktů různých velikostí, typů a barev.

5. Pokud mi nebude zakoupený svetr vyhovovat, je možné ho vrátit?

Kašmírový svět má jako každý e-shop ze zákona 14denní lhůtu pro vrácení zboží bez udání důvodu. Před nákupem doporučujeme otevřít naši tabulku velikostí a podle svých rozměrů se zařadit ke své velikosti. Proč jsme vytvořili naši tabulku? Zahraniční výrobci mají různá označení velikostí, které jsme v této tabulce sjednotili podle rozměrů. Pokud se před nákupem přeměříte podle těchto rozměrů, svetr vám padne jako ulitý.

A co zajímá vás? Napište nám na náš e-mail, rádi vám odpovíme.